Sewa-Plan

Service og installationsplan?

Sewa-plan værktøj til installatøren og kloakmesteren

25/3-2020 Pga. udvikling på Sewaplan er lancering udskudt til sidst på året 2020.

Sewatech har udviklet en web app til autoriserede kloakmestre og installatører af rottespærrer. Sewa-Plan er et servicesystem, der holder styr på hvor og hvornår, en rottespærrer er monteret, og hvornår det er tid til næste serviceeftersyn af spærren. Sewa-Plan sikrer, at rottespæreren bliver tilset én gang årligt i henhold til gældende lovgivning. Slutbrugeren undgår samtidig driftsforstyrelser forårsaget af rottespærreren.

Sewa-Plan web appen er udformet, så kloakmesteren/ installatøren indtaster oplysninger om kunden, typen af rottespærre, der er/skal monteres, og så klarer systemet herefter alt med hensyn til påmindelse om service og underretning af kunden, når service er udført med videre.

Sewa-Plan er tilgængelig til download, når bruger er logget ind på shoppen og hvis Sewa-Plan profilen er oprettet.

Gå til Sewa-plan

Kvaliteten er i top

Med en rottespærre fra Sewatech er kunden sikker på at få en af markedets bedste rottespærrer. Rottespærren er med 2-klaps system og sammen med markedst bedste låsesystem, sikre den at rotterne ikke trænger igennem. Alle emner er i syrefast rustfast stål og i højeste kvalitet. Vi dækker det normale rør spænd fra indvendig rørdiameter Ø94mm til Ø252mm. Vi er leveringsdygtig i special mål, kontakt os for yderligere information.

Service er vores varemærke

Sewatech har udviklet vores egen service app som samler kloakmesterens serviceaftaler i ét system. Systemet holder styr på hvornår service skal være udført og giver automatisk slutkunden besked om udført service mv. Kontakt os for yderligere information.

Installation og vedligehold

Det er et lovkrav at det skal være autoriseret kloakmester som derudover har gennemgået en uddannelse som rottespærre montør, som skal står for installation af en rottespærre. Installationen af en rottespærre fra Sewatech er simpel og ukompliceret.