Nyheder

5/3-2020 Velkommen til Kim Larsen

Det er med stor glæde at vi i Sewatech kan byde velkommen til en ny partner, Kim Larsen. Kim Larsen er en erfaren erhvervsmand og er blandt andet medejer i mæglervirksomheden Skovs Korn A/S og  Investor og Bestyrelsesmedlem i AGF A/S

.

Med Kim som medejer og bestyrelsesformand giver det vores firma et løft til at drive virksomheden solidt fremad. Endvidere udgår Michael Lykke som direktør og bliver menig bestyrelsesmedlem og istedet indtræder Niels Hasager som direktør.

14/2-2020 Hvordan virker udspændingsprincippet i Sewatech rottespærren?

Vi har lavet en lille kort video som gerne skulle vise hvordan Sewatechs rottespærre spændes ud i brønden/ kloakrøret. Vores udspændingsprincip kan kræve en smule tilvending da drejerøret skal drejes modsat retning af hvad der normalt er anvendt og samtidig skal der tages godt fat ved monteringen. Resultatet er til gengæld en yderste sikker og driftstabil rottespærre med spjældlås og vinkeldrejelig montagerør. Kontakt os på 69 16 69 19 for yderligere information.

Markedets sikreste rottespærre sælges i en periode, uden vendbar flowretning

På grund af igangværende patenttvist anlagt af Nordisk Innovation, har vi i Sewatech rekonstrueret  vores rottespærre.

Rottespærren sælges derfor indtil den verserende sag er afgjort med en model  til henholdsvist indløbsside eller udløbsside.

Sewatechs rottespærre udføres naturligvis i samme høje kvalitet samt med samme fordele i forbindelse med vinkeldrejning og montering, og hvor der ikke er risiko for at skære sig på spjældtænder. Den vigtigste fordel ved rottespærren er, at rotten ikke har mulighed for at passere, idet rottespærren fortsat indeholder den nødvendige spjældlås.

Patenttvisten bliver formentlig afgjort i løbet af 2020.

27/1-2020 Tak for besøg på Kloakmessen 2020!

Vi siger tak til alle som var forbi vores messestand på Kloakmessen 2020. Vi er meget positive over interessen for Sewatech og vores produkter og vi er i fuld gang med at følge op på henvendelserne.

22/1-2020 Mød os på Kloakmessen 2020

Sewatech udstiller i år på kloakmessen i Fredericia

Det skulle glæde os at se jer på vores stand: D-3250
hvor vi udover vores ultimative rottespærrer glæder os til at vise jer et par øvrige nyheder, som vi er sikre på vil have jeres interesse.
Vi ser frem til at hilse på jer og fremvise vores produkter.
Hilsen
SEWATECH

6/11-2019 Sewatech udstiller til Pest Tech 2019

Sewatech udstillede ved Pest Tech messen 2019 der forløb fra d.6-7 november. Vores rottespærre blev taget særdeles godt imod og vi har fået skabt nye og interessante kontakter og håber at kunne få vores rottespærre på det engelske marked i løbet af 2020.